22 april, 2020

Bli Medlem

Vi på Arbetskraftsförmedlingen är mycket glada att det är så många som hör av sig och vill bidra på olika sätt. Varje liten insats spelar stor roll – just du är välkommen! Vi har nu 224 medlemmar, varav 30 är nätverk eller föreningar och 11 är företag som bestämt sig för att vara stödmedlemmar. Vi hoppas såklart att medlemmar fortsätter strömma till, så att vi kan göra ännu mer nytta.

Vi hoppas såklart att medlemmar fortsätter strömma till, så att vi kan göra ännu mer nytta.

Våra två största nyheter just nu är att referensgrupperna börjar forma sig och att vi (äntligen!)
har fått ett organisationsnummer som ideell förening hos Skatteverket. När bankkonto inom kort är klart kommer ett utskick för inbetalning av medlemsavgift. Vi vill härmed passa på att tacka alla er kompetenta och engagerade människor som strömmar till – era bidrag är ovärderliga!

Vi vill också berätta att vi nu har gått in i ett samarbete med Rädda Barnen och MiM Kunskaps- centrum. Vi diskuterar samtidigt liknande samarbeten med fler organisationer, exempelvis Stadsmissionen Stockholm, Right to Play och Individuell Människohjälp. På hemsidan kan du läsa all möjlig information, bland annat vilka som är medlemmar just nu.

Nu behöver vi din hjälp att sprida information om oss till fler företag, nätverk, privatpersoner och föreningar.

Nu behöver vi din hjälp att sprida information om oss till fler företag, nätverk, privatpersoner och föreningar. Använd gärna detta enkla infoblad när du vill berätta om Arbetskraftsförmedlingen och vad vi står för. Hjälp dem du känner förtroende för att signa upp sig som medlemmar – ju fler vi blir desto starkare röst får vi. Och vi är övertygade om att det är just nu vi behöver höras!

Vår första kampanj kommer att lanseras inom den närmaste veckan, så håll ögonen på hemsidan och håll koll på din epost – givetvis skickar vi ut info om lanseringen till alla medlemmar så snart vi kan. Sedan är det bara att sprida till alla du är i kontakt med.

Vi önskar också att vi hjälps åt att inventera vilka behov som finns genom att alla nätverk och föreningar vi känner till fyller i formuläret. Det skulle göra vårt arbete lättare och tjäna syftet fort: att få fler unga i arbete, så att alla får stanna i Sverige och så att Sverige får tillgång till den kraft de unga utgör.

Och glöm inte det viktigaste: du spelar roll och tillsammans bygger vi en bättre värld.

AKF
Gnm ordf Kinna Skoglund

Är du en av oss?

Välkommen att höra av dig med frågor och idéer till ordförande Kinna Skoglund på kinna.skoglund@arbetskraftsformedlingen.seeller läs mer på arbetskraftsformedlingen.se

Dela med dina vänner!